Trekantens originale logo

Forside Parkering Historie Bestyrelse Vedtægter Lokalplan Billedarkiv og hustyper Gammel Galleri Galleri Lokale annoncer
Køb og Salg
Abonner på nyheder Hvem bor her? Gammel "Årets gang" Referater Generalforsamling Gammel "aktuelt" Vedligeholdelse Kalender Links Udlån Miljøsiden

Siden om beboerne i Den Hvide By.
Sommeren 2012 flyttede vi fra vores hus ved havet i Sæby i Nordjylland til noget mindre, men rare rammer på Søndre alle 31.
Vi valgte at bosætte os her på grund af det gode fællesskab, som vi havde hørt om. Vi deltog i Fastelavn og ser frem til mange gode arrangementer og godt naboskab.

Her bor vi så nu, Preben og Gitte med to af vore tre børn. Laura Emilie på 16 år nyder for tiden livet på Flakkebjerg Efterskole og David på 8 år er faldet godt til i Spirerne på Freinetskolen. Signe Mai, vores ældste var flyttet i forvejen og bor på Nørrebro.
Vi har været heldige at få jobs, som vi er glade for, og endda i cykleafstand. Preben som vicerektor ved Rødovre Gymnasium og Gitte som lærer på Katrinedal Skole i Vanløse. Vi har medbragt to søde katte, Fanny og Karla. Heller ikke de har haft problemer med skiftet til et liv som storbykatte.
David har allerede fået venner i nærområdet, men der er plads til flere ;o)

så kontakt os gerne gitte.k@os.dk eller kig forbi.